Barnkalas

Äntligen är det barnets födelsedag och kalaset är ofta en viktig del för barnet, de får bjuda hem kompisarna och vara i centrum för en dag men vad är bäst? Det finns många olika varianter på hur man skapar det perfekta kalaset och det kan vara bra att ta sig tid att tänka igenom hur man löser det bäst utifrån hur barnet vill ha det och vilka förutsättningar man har. 

kalas_Bor man lite mindre eller har tidsbrist vad gäller att fixa alla förberedelser inför kalaset, bakverk och tårta eller kanske vill slippa städningen efteråt så kan man kolla upp vilka möjligheter som finns runt omkring. Det finns kanske lekland, badhus, bowlinghallar eller restauranger i din närhet som kan hjälpa till med kalaset. Ofta erbjuder de hela paket och tar hand om kalaset med både aktiviteter och fika.

Vill man hålla nere kostnaden så kan man anordna sitt eget kalas hemma eller utomhus (beroende på väder/årstid) Var noga med att meddela om ni är utomhus och om det ska vara oömma kläder på inbjudan så inte barnen kommer alltför finklädda. Det finns många olika teman att välja på till kalaset för att skapa sig en röd tråd och underlätta i planeringen av lekar, tårtan eller dukningen. Allt går att lösa utifrån födelsedagsbarnets intressen oavsett om det är bilar, hästar, pirater, superhjältar eller prinsar och prinsessor.