Dags för ett barnkalas

Börjar det vara dags för ett barnkalas, varje år under ett par år så är det barnkalas som gäller. När de små börjar komma upp i tonåren så kanske dessa kalas är ett minne blott. Så det gäller att passa på att kalas så länge de tycker det är spännande och skoj.

Vi har tidigare gett bra tips på olika teman för kalaset så klicka dig tillbaka för att kolla in dessa. Många gånger så kan det vara en upprepning från förra årets kalas, men visst kan det vara trevligt med lite förnyelse och något spännande som överraskningsmoment för varje år som kalaset genomförs.

Förutom tema på kalaset så vill man ju bjuda på något gott. De flesta barn gillar tårta och det kan vara så att det finns något favorit bland alla de tårtor man kan skapa. Även glass är populärt så detta kan bjudas på mellan några av de lekar som planerats in.

Var noga och bestäm en tid då kalaset ska sluta och detta ska meddelats föräldrar i inbjudan så de vet när det kan hämta sina barn. Självklart så bör de klassiska fiskdammen finnas med och detta kan göras som en avslutning på hela kalaset. Se till att stoppa med något fint minne från festen i godispåsen som kan tas med hem.