Tips på teman till kalaset

För att ta barnkalaset till en ny nivå är ett tema alltid ett bra alternativ. Det finns en hel massa att välja mellan, vilket är varför vi tänkte tipsa om några populära alternativ just nu.

partyhattar_535106818

Pokémon

Pokémon GO introducerade Pokémon till en helt ny generation och medan den långvariga succén av spelet kan debatteras är det inga tvivel om att populariteten av Pokémon bland de yngre har ökat. Detta är också något kalasbutiker har hoppat på och det är lätt att hitta ett brett utbud av artiklar som håller detta tema.

Superhjältar

Alla som har lite äldre barn har säkert blivit medveten om världen av superhjältar på ett sätt eller annat. Kanske det är genom barnfilmer eller så har det kommit via den enorma vågen av filmer från Marvel och DC. Dessa har öppnat upp för många olika teman, en del centrerade till endast en superhjälte medan andra kombinerar massor av hjältar som kan pryda ett tema.

Disney

Precis som med superhjältar finns det väldigt mycket att hämta i Disneyuniversumet. Det finns så många olika filmer och många barn har sina favoriter ibland dem. Detta är ett väldigt praktiskt tema att använda sig av då det finns produkter i överflöd att välja mellan. Det är minst lika enkelt att hitta saker till en specifik film som att hitta något som berör Disney som en helhet.

Lego

Lego var länge något som barn (och vuxna för den delen) byggde allt möjligt med, men på senare år har Lego även satsat stort på spel och filmer. På grund av detta finns det väldigt mycket Legoinspirerade saker att att hämta från just nu. Ninjago är ju en av dessa som blivit väldigt populärt bland många barn idag.