Aktiviteter för hela familjen

Att kunna hitta på några aktiviteter för hela familjen brukar vara väldigt uppskattat. Det kanske bli mest inomhusaktiviteter hemma hos er. Då vill vi ge dig tips om bra aktiviteter som ni kan göra utomhus.

Sommartid

Har ni en stor tomt kring ert hus så kan ni hitta på massor med roliga aktiviteter utomhus sommartid. Det kan lekas, tävlas ja till och med övernatta om temperaturen tillåter att ni sover utomhus en natt. Annars så kan vandringar i skog och mark vara uppskattat. Det kan finnas vilda djur och fåglar som kan tittas på. Det behöver inte alls vara några långa strapatser utan det kan räcka att ge sig ut i närområdet där man bor.

Vintertid

Även fast det är lite kyligare ute så kan man gärna vara utomhus även på vintern. Pulka, skidåkning och annat som man kan göra med snö på backen är alltid trevligt. Det kanske finns någon liten back i närheten där ni kan åka. Packa med varm choklad i en termos och lite mackor som kan avnjutas efter en stunds åkande. Då får man också i sig något värmande. Det blir också skönt när man kommer hem och få krypa upp i soffan och mysa efter en dag ute.