Skapa något unikt för barnen

Att sy egna kläder till barnen kanske inte är så vanligt idag, det finns säkert de som kan och som gör det. Detta är beundransvärt, du kan utan större kunskaper skapa något unikt för barnen och som du kan vara stolt över att du gjort.

Så här inför skolstarten så kanske du kan pimpa barnens ryggsäck med något snyggt. Välj ut något fräckt motiv som barnen gillar, låt de sitta med och välja så kan det knappast gå fel. Fördelen med att sy fast broderade märken på en ryggsäck eller jeansjacka är att de går att sprätta lös till nästa år och sätta dit något annat motiv.

Låt barnen vara med och visa på hur man fixar detta på ett enkelt sätt. Du kan välja att värma fast med strykjärnet eller sy fast märket med symaskin. Det går utmärkt med nål och tråd om du inte har en symaskin. Det enklaste kan faktiskt vara med nål och tråd. Snyggt och unikt blir det i alla fall och barnen kan stolt åka iväg till skolan med sin snygga pimpade ryggsäck.

Det kan också vara en trevlig present till ditt barn att skapa ett unikt plagg med hjälp av broderade märken, något som inte något annat barn har, välj exempelvis bokstäver i guld med barnets namn som fästs på ett plagg som passar. Det är bara fantasin som sätter gränserna på vad du kan skapa med dessa broderade märkena,